Raw čokoládový řez
Jednoduchý čokoládový řez, pro každého, kdo chce mlsat zdravěji.
Ingredience:
- 200 g kešu
- 40 g kakaa
- 150 g javorového sirupu
- 30 g kokosového oleje
- 1 lžička vanilkového extraktu, nebo mleté vanilky
- 100 ml vody
- špetka soli
Postup:
- Lehce rozehřejeme kokosový olej.
- Do mixéru dáme kokosový olej, kešu, kakao a javorový sirup se špetkou soli pro výraznější chuť.
- Promixujeme a postupně přidáme vodu a vanilkový extrakt, případně mletou vanilku (v nejhorším případě lze nahradit mletou skořicí).
- Rozmixovanou směs přendáme do nádoby, kterou jsme vyložili pečícím papírem.
- Směs dáme na pár hodin vychladit a servírujeme společně s posypem z kakaa, nebo z mletého kokosu.