Raw čokoládový řez

Raw čokoládový řez

Jednoduchý čokoládový řez, pro každého, kdo chce mlsat zdravěji.

Ingredience:

  • 200 g kešu
  • 40 g kakaa
  • 150 g javorového sirupu
  • 30 g kokosového oleje
  • 1 lžička vanilkového extraktu, nebo mleté vanilky
  • 100 ml vody
  • špetka soli


Postup:

  1. Lehce rozehřejeme kokosový olej.
  2. Do mixéru dáme kokosový olej, kešu, kakao a javorový sirup se špetkou soli pro výraznější chuť. 
  3. Promixujeme a postupně přidáme vodu a vanilkový extrakt, případně mletou vanilku (v nejhorším případě lze nahradit mletou skořicí).
  4. Rozmixovanou směs přendáme do nádoby, kterou jsme vyložili pečícím papírem.
  5. Směs dáme na pár hodin vychladit a servírujeme společně s posypem z kakaa, nebo z mletého kokosu.